Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Devize Constructii
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Intocmire devize constructii ofertare
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipa noastra, formata din ingineri absolventi ai Universitatii de Constructii Bucuresti, cu o experienta de peste 20 ani, poate asigura servicii de intocmire devize folosind programe specializate in elaborarea acestora pentru lucrari de constructii si instalatii - toate categoriile.

Intocmim devize oferta pentru lucrari de constructii dupa antemasuratori din proiecte existente, deviz pe obiecte cu toate extrasele de deviz: liste material, manopera, utilaj, transport.
Urmarim lucrari de constructii si instalatii din punct de vedere tehnic prin intocmire de situatii de lucrari, aplicand NCS-uri si NR-uri aparute pe parcursul executiei.

Intocmim documentatie pentru licitatie publica pentru lucrari de constructii si instalatii in constructii (oferta tehnica si oferta financiara).

Intocmim evaluari, pentru lucrari de constructii si instalatii,  utile la elaborarea de studii de fezabilitate sau estimari de costuri pentru cunoasterea unei valori orientative de realizare a unei constructii.

Pentru institutia achizitoare, intocmim documentatii pentru licitatii publice, caiete de sarcini pentru cereri de oferta lucrari de constructii si instalatii (termice, sanitare, electrice, ventilatii, gaze).

Intocmim devize pentru obtinerea de credite in vederea unor constructii noi, extinderi sau reparatii.
Din Gura in Gura